sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Isänpäivä

Isänpäivä on mennyt herkutellen :)
Ensin herkuteltiin kotona kakulla ja iltapäivällä kävimme anopilla ja appiukolla kakkukahveilla. Ella oli askarrellut päiväkodissa hienon kortin ja olivat leiponeet isille pullia, reippaat pienet leipurit ♥
Vintin ja keskikerroksen väliset rappuset on vihdoin maalattu! Vielä löytyy maalaus urakkaa kun keskikerroksen ja alakerroksen väliset raput pitäisi maalata. Jätin "astinlaudat" mäntyisiksi, meidän on tarkoitus jossakin vaiheessa maalata lattia tuvasta ja sen mukaan käsitellään sitten astinlaudatkin. Haluaisin numerot noihin välilautoihin, pitänee nettikaupoista kurkkia jos jostakin ne löytyisi, saa vinkata jos tietää edullisen paikan ;)

Muokkasin eilen blogin ulkoasua ja laitoin samalla kuusen ylätunnukseen, meille on joulua pikku hiljaa hiipinyt, jouluisia tyynyjä ja pyyhkeitä, enkelikellokin koottiin pöydälle :)

Mukavaa alkavaa viikkoa teille!

5 kommenttia:

Uusi kaunis päivä kirjoitti...

Valoisan ja raikkaan näköiset portaat! Meillekin on joulu pikkuhiljaa alkanut hiipiä.. Itsestäni on kiva laittaa marraskuusta lähtien, silloin tällöin, jotain esille jouluun saakka : )

koivukujanriikka kirjoitti...

Kivasti tuossa portaiden vieressä nuo tasot !

J kirjoitti...

Herkullisen näköistä kakkua! Kiva tää uus blogin ulkoasu, täälläkin joulujuttuja laitetaan pikkuhiljaa. Mut lunta kaipailen, jotenki hassua laittaa jouluvalot ulos kun ei oo lunta :)

Hanna-Riikka kirjoitti...

Meillä on rappusissa numerot.. puoleen väliin saakka. En yhtään kyllä muista mistä numerot silloin löysin pitkän etsinnän jälkeen. En löytänyt numeroita kuin kymppiin asti ja olisi tullut melekosen hintavasi jos olisi halunnut numerot yli 20:een rappuseen. Kerro siis ihmeessä jos löydät jostakin isompia lukuja kuin tuo kymppi. Silloin mietin aihtoehdoksi maalaamista sapluunalla, mutta meillä nuo rappuset odottavat muutenkin maalausta niin en sitten moiseen ryhtynyt!

Mrs.A kirjoitti...

pikkukaupungin tarratyöt, sieltä on meidän portaikon numerot... huuto.netistä bongasin... :)