lauantai 28. tammikuuta 2012

Lauantai

Hei!
Kiva huomata että blogi on saanut uusia lukijoita, tervetuloa!
Pahoittelen että olen ollut laiska bloggaaja, pitäisi ottaa itseäni niskasta kiinni ja kirjoitella useammin :)
Tänään käytiin meidän pikkuneidin kanssa luistelemassa, neiti oli viidettä kertaa jäällä ja meni tosi hienosti, päiväkodillakin kehuivat että Ella on kehittynyt niin nopeasti.

Tilasin joulukuun lopulla lyhdyt hobbyhallista, tällä viikolla ne vihdoin saapuivat, posti vähän mokaili postituksen kanssa ja lyhdyt seikkailivat ympäri suomea ja lopuksi menivät takaisin hobbariin mistä ne lähetettiin uudestaan minulle, kovan onnen lyhdyt olivat onneksi ehjinä pitkästä reissusta huolimatta. Lyhdyt pääsivät olkkarin nurkkaan luomaan tunnelmaa:


 Meidän koiruuksistakin piti ottaa kuvia, ruskea koira Rocky täytti tällä viikolla 6-vuotta, "papalla" alkaa olla vaivoja jo, joten pötköttely takan äärellä sopii hyvin papan päiviin. Valkoinen koira Remu täyttää maaliskuussa 8-vuotta ja on vielä hyvässä kunnossa ja luulen että yhteisiä vuosia on edessä vielä toiset 8-vuotta.

 
Tällä viikolla puhelimeni (Nokian N8) vihdoin saapui, odotin sitä kuin kuumilla kivillä. Ekat kaksi päivää yritin epätoivoisesti opetella sen käyttämistä, nyt onneksi käyttäminen alkaa jo sujua, tänään kuvailin ekoja videoitakin ja kuvia, postauksen kuvat on räpsitty puhelimella.

Mukavaa viikonlopun jatkoa teille!

3 kommenttia:

Piupau kirjoitti...

Kauniit on lyhdyt! Ja ihania koirulaisia.

Niina kirjoitti...

Hienot lyhdyt!:)

Mukavia pakkaspäiviä Annalaan!:)

J kirjoitti...

Tosi nätit lyhdyt!
Voi miten ihanat koirulit, Rocky jos tulis vastaan niin varmana säikähtäisin ;) Mahtava koira! Ja Remu taas niin sulosena katselee ruskeilla silmillä :)
Hyviä kuvia tulee sun uudella kännykällä.