lauantai 21. tammikuuta 2012

21.1.2012

Hei pitkästä aikaa!
Viikko meni taas hirveällä vauhdilla, ei paljoa muuta kerennyt tehdä kuin töitä ja kotona ruokaa, siinä se suurin piirtein olikin.
Mieli alkaa jo haaveilemaan kesälomasta, kohta on se aika kun loma anomuksen saa antaa :) Lomalla kerkeäisi tekemään lastenkin kanssa jotakin, nyt viikonlopuille on kasattu kauhea lista mitä kaikkea sitä pitää tehdä, kotitöitä unohtamatta, huh!
Viikon aikana ehdin ostamaan mekon tämän iltaisiin juhliin, meillä on töissä vuotuinen juhla jonne tulevat kolmen toimiston väki syömään ja juomaan yhdessä, juhlimista tietenkään unohtamatta ;) Luulen että tulee erittäin hauska ilta.
Toinen shoppailun kohde oli nokian N8, minun vanha kännykkäni on imenyt metallipölyä niin paljon että osa toiminnoista on hieman ruosteessa joten oli jo aikakin päivittää kännykkää, puhelin on vielä postin matkassa joten voitte kuvitella miten olen kun kuumilla kivillä odotellessani sitä. Puhelimessa on hyvä kamera jota odotan erityisesti, parempi kuin N9:ssä sen takia päädyin siihen, saapi nähdä minkälaisia kuvia sillä saa puhelimeksi :)

Keittiötä olen pohtinyt ja pyöritellyt mielessäni, onko nyt hyvä aika remontoida keittiötä kun muutenkin on kiire? Mutta kun mieli halajaa jo päivitettyä keittiötä niin minkäs teet.. nämä kuvat eivät ainakaan auta asiaa..

..Kaipa se on ikeaan lähdettävä joku viikonloppu ostoksille ja kirottava sitten remontin keskellä :D

Kuvan koirasta tuli mieleen oma koiramme, karkulainen, karkulainen voi jo hyvin, alkaa olla oma itsensä ja jaksaa jo riekkuakin hihnassa ♥

Mukavaa viikonlopun jatkoa teille, tämä lähtee kokkailemaan lapsille ruokaa ja rupeaa sen jälkeen valmistautumaan iltaan!

P.S. Hölmöileekö teillä bloggeri? Minulla se temppuilee, en pysty kommentoimaan joihinkin blogeihin joihin kommenttilaatikko aukeaa tekstin perään eikä erilliseen ikkunaan :(

4 kommenttia:

J kirjoitti...

Mulla bloggeri temppuilee niin että kaikkien blogien päivitykset ei näy ollenkaan. Kommentit on kyllä onnistunu ainaki tähän asti.
Mukavaa ja rentoa iltaa!

Jasmiina kirjoitti...

Ei ainakaan tällähetkellä blogger temppuile:) oih, sullahan on kiva ilta tulossa;) mukavaa viikonloppua siis!

Esmeralda kirjoitti...

Kauniita keittiöitä!
Mulla on ollut pitkään kommentointi postauksen alla enkä saanut palautetta, ettei voinut kommentoida mutta kun muokkasin uuden vastausominaisuuden käyttöön, ei anna kaikkien kommentoida mitään. :/ Tylsää, kun aina uudistusten myötä tulee ongelmia!

Villa Harmonia kirjoitti...

Kauniita keittiöitä :) Minäkin oottelen jo kesälomaa, oon tehny jo listaakin kasveista (pitää olla ehdottomasti valkoisia) jotka pitää hankkia :) Mukavaa viikonloppua :)