sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Luistelemassa

Aikaa on taas ehtinyt vierähtämään viime postauksesta, täällä on kiirettä pitänyt, arki alkoi ja sen myötä tuntuu että aika ei riitä mitenkään kaikkeen. Esikoisella alkoi tällä viikolla partio, siinä oli sovittamista päivään että kerittiin ajoissa paikan päälle, esikoinen sai palkinnon kun oli lippukunnan paras joulumyyjä :) ja äiti sai paljon uusia merkkejä ommeltavaksi partiopaitaan.
Päiväkodilla aloitettiin luistelukausi, nuorimmaiselle piti ostaa luistimet jotta hänkin pääsee luistelemaan, kävimme tänään kokeilemassa miten luistelu sujuu, taiteiluahan se vielä oli mutta eiköhän se siitä, luulen että päiväkodin tädeillä on hyvät niksit opetteluun :)
Otin itsellenikin luistimet mukaan ja olihan hauskaa luistella taas pitkästä aikaa, varmaankin jo pari vuotta on vierähtänyt viime luisteluista.

Syksyllä aloitin salilla jumppaamisen, pohjia tehtiin ja totutettiin lihaksia painoihin, nyt sali on ollut nyt tehostetusti arjessa mukana, treenejä on lisätty, tehoa nostettu ja tulostakin alkaa pikku hiljaa näkyä, syömiset on raakattu ja kaikki turha on poistettu, katsellaan pikku hiljaa mitä sitä saadaan aikaiseksi.
Syömisistä puheen ollen, mieheni on ollut tämän viikonlopun koulutuksessa, hänestä tulee ravinto-ohjaaja, kesän myötä ilmeisesti myös ravintovalmentaja, meidän perheessä syömisiä tullaan luultavasti syynäämään entistä tarkemmin jatkossa :D

Keskiviikkona alkoi mielenkiintoinen sarja Jutta ja superdieetit, tulee taatusti katsottua useampikin jakso, alku vaikutti ainakin hyvältä, katsoiko kukaan muu?

Mukavaa sunnuntain jatkoa teille :)

1 kommentti:

Marika kirjoitti...

Kiva kuulla pitkästä aikaa! Luistelemassa mekin oltiin eilen, huippuhauskaa :)
Kai sitä pitäis ryhdistäytyä kuntoilun suhteen taas, sulla tuntuu olevan hyvällä mallilla!

Kivaa viikkoa!