tiistai 22. toukokuuta 2012

Kukka ongelma

Meille on tullut kesä
Eilen oli niin ihanan lämmin ilma että ei voinut kuin nautiskella ulkona auringosta. Lapset juoksivat pitkin pihamaata ja leikkivät vesipyssyillä, illalla sai väkisin houkutella sisälle heidät.

Sisälle on tullut sinistä lisää.. keittiöön tabletit..
..ja tuvan sohva sai uuden päällisen istuinosalle.


Ulkona raparperi viihtyy uudessa asuinpaikassaan.
Takapihalle istuttamani tulppaanit kukkivat jo ensimmäisenä vuotena.Etupihalta siirtelin pikkumännyt pois aitan viereen ja nyt olisi tarkoitus tehdä niiden tilalle kukkapenkki, en vaan yhtään keksi mitä kukkia siihen laittaisin.. haluaisin monivuotisia(perennoja?) ja osa saisi olla matalampaa ja osa voisi kasvaa korkeammaksikin, kukkien pitäisi kestää se että ne leikataan syksyllä matalaksi (kukkapenkin päälle tippuu talvella katolta lunta) kuunliljoja mietin siihen reunoille, mutta mitä muuta siihen voisi laittaa? Pioneja minulla on pihalla ja niitäkin mietin siihen mutta kiva olisi laittaa jotain uuttakin.. Osaatteko auttaa? Kukkien värit saisivat olla valkoinen, pinkki, punainen tai liila.

Ella heräsi päiväunilta joten nyt pitää lähteä ulos hetkeksi, illalla mennäänkin sitten pikkuneidin kevätjuhliin päiväkodille :)

5 kommenttia:

Jasmiina kirjoitti...

Ihania ostoksia :) mä en valitettavasti osaa kukkapuuhissa neuvoa :s

Kivoja kevätjuhlia :)

Anna kirjoitti...

Kauniita yksityiskohtia! Olen itsekin hurahtanut nyt tummansiniseen, vaikka sininen on aina ollut mulle vieras väri.

J kirjoitti...

Meilläkin on pihalla leikitty PALJON nyt ku on lämmintä! Tänään vielä puoli yhdeksän aikaan grillailtiin ja lapset ei ois malttanu lähteä vieläkään sisälle.. yleensä siihen aikaan ollaan jo nukkumassa, mut ei millään sisälle aikasemmin. Oli kuulema niin hauskaa :)
Ihania kesäkuvia <3

NOORA`S DAY kirjoitti...

ihanat nuo sohvatyynyn päälliset!! :) ja tuo raita peittokin, mistä olet ostanut?

AnnaO kirjoitti...

Noora, ostin tyynynpäälliset tiimarista ja peitto on oikeasti pussilakana, sen ostin hobbyhallista :)