torstai 17. toukokuuta 2012

17.5.2012

Hei!
Uudet työprojektit ovat vieneet tehokkaasti energiat minusta, en ole jaksanut päivitellä edes blogia pitkään aikaan, muiden blogeja olen käynyt välillä lueskelemassa, laiskasti jättänyt kommenttia kyllä.

Koti on saanut sinistä ylleen, kesä alkaa tulla sisustukseenkin, en viitsinyt ottaa tänään kuvia kun oli niin synkkää mutta jos viikonloppuna on aurinkoisempaa niin voisin räpsiä vähän uusia kuvia.

Enään kuukausi ja kesälomani alkaa! Pitää suunnitella mitä keksisimme kesälomalle, ainakin korkeasaaressa pitää käydä ja puuhamaassa.

Kävin tänään huollattamassa kynteni, kesäinen fiilis kynsissä jatkuu, nyt kynsiin laitettiin hileen lisäksi isompia sydänhileitä ja strasseja.
Kynsistä tuli ihanat

Hyvää viikonloppua!

5 kommenttia:

Suvimarja kirjoitti...

Hienot kynnet :)
Mulla on kanssa blogi laiskuus ollut, mutta nyt jotenkin on taas uutta intoa!

Jasmiina kirjoitti...

oih, kyllä noilla kynsillä kelpaa :)

Mukavaa viikonloppua! :)

Riitta Sinikka kirjoitti...

Oo, mielettömän ihanat kynnet!

Marika-Valkoista&Rustiikkia kirjoitti...

heippa!
sulla on melkein samanlaiset kynnet ku mulla oli viimeksi,hih!
nyt mul on koko valkoset hileillä,ja vaaleenpunasia kukkia...huomenna ois taas kynsihuolto...ja pitäis keksiä niille jotain piristävää...ehkä mäkin käännyn taas tohon pinkkiin,on niin pirtsakat;)
mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!
terkuin,Marika

AnnaO kirjoitti...

Kiitos :)

Marika pinkit on kyllä aina niin kauniit, on kiva keksiä jotain uutta kynsiin, minäkin mietin että vieläkö tulee kolmannet pinkit kynnnet putkeen vai keksisinkö jotain ihan uutta väriä.