tiistai 1. toukokuuta 2012

ToukokuuHyvää Vappua! Täällä on herkuteltu simalla ja munkeilla, tänä vuonna tein itse molempia, viime vuonna jätin siman teon väliin ja ostin kaupasta, kyllä se itsetehtynä maistuu paljon paremmalta.


Meidän pitkä viikonloppu ja vappu on mennyt pihahommissa. Olen haravoinut pihaa ja nyt alkaa suurin urakka olla takana, enää takapiha hoitamatta :)
Kävin viikonloppuna lahdessa ja löysin kärkkäiseltä tuollaisen "kesäkoti" kyltin, oli ihan pakko ostaa se meidän aitan oveen. Kukkapenkeistä on alkanut nousemaan kukkia, viime syksynä laittamani tulppaanitkin ovat jo nousseet ylös, kukkia ei niissä vielä näkynyt, saapi nähdä kukkivatko ensimmäisenä vuotena. Pihalla riittää puuhaa, pitäisi siirrellä taas kasveja ympäriinsä ja kasvimaatakin pitäisi ruveta tekemään.

Tupaan löysin uusia tyynynpäällisiä sohvalle tiimarista. Eilen saapui illalla postiin hobbyhallin paketti, tilasin sieltä tähtitabletit keittiön pöydälle, toivottavasti ovat yhtä kivannäköiset luonnossa kuin kuvastossa.~Mukavaa viikon jatkoa teille~

1 kommentti:

Niina kirjoitti...

Ihana tuo kyltti!:) ostin samoja tyynynpäällisiä tiimarista!
Hobbarin lehdessä oli kyllä vaikka mitä kivaa!toistaiseksi oon pystyny olemaan tilaamatta,saa nähä kuinka kauan!:D

Mukavaa viikonloppua! <3