maanantai 18. kesäkuuta 2012

LOMA!

Hei täällä alkoi tänään kesäloma! :)

Sairaslomalla olen ollut jo reilun kuukauden, onneksi kuume vihdoin hellitti ja saan viettää kesälomani ilman sitä. Keskiviikkona menen sairaalaan tutkimuksiin, lääkärit yrittävät selvittää syytä kuumeeseeni, elokuussa sitten loput tutkimukset ja koepalat. Nyt pitäisi alkaa pikku hiljaa nostamaan peruskuntoa kohdalleen ja ehkäpä loppuviikosta menen salille hieman pumppailemaan, on ollut rautaa niin kauhea ikävä. Toivottavasti kuumeeton kausi on pitkä!


Vietimme ensimmäisen lomapäiväni tyttöjen kanssa Aulangon kylpylässä. Kylpylä on mukavan rauhallinen ja lapset viihtyvät siellä, äiti nauttii mukavan lämpimästä vedestä ja höyrysaunasta. Tytöt ovat palautuneet polskimisesta syötyään ruuan mutta minä olen aivan puhki.. saattaa tosin johtua 5 viikon sairaslomasta jolloin ei ole tullut tehtyä juuri muuta kun levättyä, loppuilta menee taatusti sohvanpohjalla leväten.


Kuvat googlesta

Torstaina (jos ilmat sallivat) lähdemme korkeasaareen ja paluu matkalla poikkeamme ikeaan ostoksille. Pitänee tehdä ostoslista ;)
Mukavaa viikon jatkoa teille ja tervetuloa uudet lukijat!


5 kommenttia:

Jasmiina kirjoitti...

Voih, toivottavasti syy sairasteluun löytyisi!

Mukavan leppoisaa lomaa :)

Uusi kaunis päivä kirjoitti...

Oikein hyvää lomaa ja terveyttä!

aNNa kirjoitti...

Ihanaa lomaa ..pari viikkoa ja perässä tullaan :)
Toivottavasti syy sairastamiselle löytyy!!

J kirjoitti...

Ihanaa lomaa teille <3

Anna kirjoitti...

Pikaista paranemista ja oikein mukavaa lomaa! :) Ihania kuvia sinulla täällä ja noi matkakumppanit on niin ♥ Iso ja pieni :)