keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Lomailua


Täällä on vietetty kesälomaa!
Kävimme viime viikolla korkeasaaressa katsomassa eläimiä, lapset olivat ihan innoissaan ja ehkä vähän aikuisetkin ;) Korkeasaaren reissut ovat aina yhtä kivoja, eläinten touhuja on mukava seurata.
Maanantaina kävimme puuhamaassa. Lapset pääsivät veneilemään ja touhuamaan vedessä, Ella tosin ei kauaa vedessä viihtynyt kun ei ollut mikään hellepäivä, Veeraa se ei haitannut. Tarzan rata ja ainokainen huvilaite olivat Ellan lemppareita ja tietenkin puuhanalle jolle neiti kävi antamassa halin :)

Juhannusta vietimme kotosalla, aattona paistoi aurinko ja oli ihanan lämmintä, minä poltin selkäni ja vatsani auringossa maatessani.. Nyt vasta alkaa iho olla rauhallinen.

Keräsin juhannuksena koiranputkista kimpun keittiöön.
Äitini ja isäpuoleni kävivät juhannuspäivänä meillä ja toivat kesäterveisiä mukanaan: Kultakeramiikan Apilankukka-mukeja korissa ja kesäisen kynttilän :)


Aloitin viime viikolla varavasti salilla reenailun, maanantaina tein kunnon reenin ja siitäkös elimistö suuttui, kuume nousi taas ja toi kivut mukanaan. Ajattelin että elimistö olisi jo kestänyt sen mutta toisin kävi. Minun pitäisi palata huomenna töihin mutta saapi nähdä joudunko hakemaan sairaslomaa.

3 kommenttia:

NOORA`S DAY kirjoitti...

ihania luonnonkukkia! harmi kun itse ei voi tuoda sisälle kun menee nenä heti tukkoon, mutta ihalen aina toisten koteja jossa kukkia luonnossa :D voi ei, aloita ihan pikku painoilla yms, jotta saisit nauttia reenailusta, on ikävää sairastella.. :( jaksamisia!

Jenna kirjoitti...

Täältähän löytyi kiva blogi! T. Uusi lukija :-)

AnnaO kirjoitti...

Tervetuloa Jenna :)