lauantai 18. elokuuta 2012

Lauantai

Hei! Kiitokset kaikille viime postaukseen kommentoineille. Täällä alkaa näkyä valoa tunnelin toisessa päässä.
Olen sairastellut toukokuusta lähtien ja pari viikkoa sitten oloni meni huonompaan suuntaan, kuume nousi yli 39 asteeseen ja tuli yskä, kuume pysyi useamman päivän korkealla joten menin uudestaan lääkäriin. Työterveyslääkärini laittoi lähetteen sairaalaan, siellä minua tutkittiin 5 päivää kunnes syy vaivoihini löytyi. Yskän oli aiheuttanut bakteeri joka on päässyt keuhkoihini luultavasti kesäkuussa kun vatsalaukkuni tähystettiin, bakteeri oli aiheuttanut keuhkoihin keuhkokuumeen. Vatsavaivojenikin syy löytyi varjoainekuvauksessa, crohnin tauti aiheutti minulle kivut ja kuumeilun, tämän sairauden kanssa eletäänkin sitten loppuelämä, toivottavasti löytyy pian oikea lääkitys ja kivut saadaan pois, olisi mukava palata jo normaaliin elämään. Maanantaina pääsin sairaalasta, olo on vieläkin heikko mutta onneksi yskä alkaa jo helpottamaan.

Sen verran energiaa kuitenkin löytyi että sain tehtyä itselleni kynsihuollon keskiviikkona. Minulla oli välissä lyhyet pinkit kynnet joissa oli helmiä ja tarroja, oikeat kesäkynnet :D Nyt oli kuitenkin ikävä jo pitkiä kynsiä joten sellaisethan piti sitten tehdä, nämä ovat kolmannet omatekemät kynteni, ensimmäiset muoteilla tekemäni kynnet, täydelliset nämä ei ole mutta itse tykkään kyllä kovasti :)
Kuva leventää kynsiä, eikä muutenkaan ole kaikista terävin, luonnossa ovat kapeammat, stiletin muotoon viilatut. Kynsissä käytin valkoista glitteriä, vaaleanpunaisia erikokoisia hileitä, ripaus hopeaista glitteriä ja hopeisia helmiä laitoin keskisormiin ja peukaloihin.

Mieli on ruvennut miettimään jo syksyisempiä kukkia pihalle sekä syksyisempää sisustusta sisälle taloon, ehkä maltan mieleni vielä hetken ennen kun lähden kanerva ja tuija ostoksille. 

Mukavaa viikonloppua teille!
 

7 kommenttia:

J kirjoitti...

Minä olen sun puolesta niin helpottunut että vihdoinkin löytyi syyt noihin kipuihin ja kuumeiluun, se epätietoisuus on kaikkein kamalinta. Kävin kattomassa mikä tuo crohnin tauti on, toivotaan että oikeat lääkkeet helpottais oloa.
Eikö lääkärit epäillyt missään vaiheessa keuhkokuumetta kun kuumeen lisäksi tuli vielä yskä?

Niin ihana oli kuulla sinusta <3 Koitahan parantua pian!

AnnaO kirjoitti...

Kiitos ♥
Juu kyllä se epätietoisuus on niin ärsyttävää, rupeaa jo epäilemään itseään. Työterveyslääkärini epäili keuhkokuumetta heti ja merkitsi sen lähetteeseen mutta sairalassa 3 lääkäriä kuunteli keuhkojani ja väittivät että kunnossa olevat. Vasta kun 4 lääkäri kuuli yskäni hän rupesi epäilemään keuhkokuumetta, keuhkojen kuuntelun jälkeen sain lähetteen keuhkokuviin. Minullahan ei ollut mitään perinteisiä flunssa oireita yskän lisäksi, ilmeisesti se hämmensi lääkäreitä. Lääkäreiden mukaan keuhkokuumeeni oli erittäin epätyypillinen.

-tarjah- kirjoitti...

Kiva kuulla tilanteesi hiljalleen selviävän. Kyllä tuon taudin kanssa pärjää, kummityttöni (21v)on selvinnyt jo vuosia.

Tsemppiä!!

aNNa kirjoitti...

Pitkästä aikaa lukemassa ..toivottavasti nyt suunta parempaan kun asioihin on tullu selvyys, tsemppiä!!

Syksyjutut olis kans mietinnän alla ..saapa nähdä kuinka käy :)

Onnela kirjoitti...

Helpottavaa on aina kun löytyy syy!
Sitten voi ajatella eteenpäin, vaikkakin tuon kanssa on elettävä, niin se ei ole enää joku 'mörkö'mikä kummittelee ja piinaa. Nyt sillä on nimi.
Tsemppiä ja kynnet on kauniit!!!

Anna kirjoitti...

Joo, todellakin helpottavaa kun tietää syyn:) Kauniit kynnet. Blogisi nimi levitti hymyn huulilleni, kun tähän törmäsin !

Anna O kirjoitti...

Kiitokset teille ♥