tiistai 11. syyskuuta 2012

Syyskuu

Kalenterissa kääntyi jo syyskuu esiin. 
Ilmat ovat olleet niin syksyisiä ja kylmiä, viikonloppuna taisi lämpötila mennä lähelle nollaa kun vesilammikotkin jäätyivät. Pidän talvesta ja syksyisin on ihanaa kun lämpötila laskee ja saa arvuutella milloin ensilumi sataa, poltella kynttilöitä ja takkaa.

  
Meillä vietettiin kuun vaihteessa Veeran syntymäpäiviä, synttäreiden pito venähti minun sairastelun myötä ja tyttö meinasi jo aivan tuskastua synttäreiden odotteluun. Tuntuu että juurihan Veera syntyi ja nyt hän täytti jo 10-vuotta.. mihin tämä aika menee?
 


Olen kaivellut kaapeista esiin syksyisempiä värejä ja kivien tilalle kuppeihin on vaihdettu tammenterhot ja kävyt. Sain vinkin että tiimarissa on erä kynttilöitä -40% alessa, kävin eilen piipahtamassa siellä ja löytyihän sieltä vielä mukavasti kynttilöitä, myyjä sanoi että varastoissa on vielä jonkun verran kynttilöitä.. ;) taidan tänään käydä vielä ostamassa kynttilöitä, ruskeita ja luonnonvalkoisia.

 Kävimme sunnuntaina Fitness Expossa.  Sieltä tuli mukaan proteiinipulvereita jos jonkinlaisia. Messuilla riitti väkeä, joillakin osastoilla oli semmoinen kuhina että joutui hetken odottelemaan ennen kun sekaan uskaltautui. 
Minä niin odotan että pääsisin taas salille treenaamaan, motivaatio vaan nousi entisestään lihaksia katsellessa ja samalla pieni masennus valtasi mielen, 4kk pakollinen treenitauko on jättänyt jäljet vartalooni, toivottavasti pääsen pian taas jatkamaan treenaamista :) 

Syksyistä viikon jatkoa teille!

7 kommenttia:

J kirjoitti...

Oi mikä kynttilämeri ekassa kuvassa, ihana! Kiitti vinkistä, täytyy poiketa Tiimarissa jos siellä ois vielä kynttilöitä jäljellä.

Katariina kirjoitti...

Ihanan tunnelmallinen tuo eka kuva :) Onnea synttärisankarille!

aNNa kirjoitti...

Niinköhän meidän tiimarista vielä löytyis kynttilöitä ..täytyypä käydä tsekkaamassa :)

Kivaa viikkoa Annalaan <3

Onnela kirjoitti...

Siis niin ihana tunnelma tuossa ylimmässä kuvassa!

Suvimarja kirjoitti...

Kylläpä teilläkin on jo isot tytöt. Onnea synttärisankarille!
Hyvä että olet paranemaan päin :)

Villa Harmonia kirjoitti...

Ihana tunnelmakuva tuo ensimmäinen,nuo kynttilänjalat upeita! Onnea synttärisankarille, kauniita tyttöjä :)

AnnaO kirjoitti...

Kiitokset ♥