torstai 27. syyskuuta 2012

Aarteita

Meidän tytön koulu lakkautetaan vuoden vaihteessa, koululla on aloitettu jo siivoustyöt ja roskalava tilattu pihalle. Minä kävin siellä eilen vähän tutkimassa ja aarteitahan sieltä löytyi ;)

Arabian erilaisia lautasia 11kpl, hevosen kenkiä, tauluharppi, vanhoja kirjoja..
Laulukirjan säestykset vm.44, raittiuskirja vm.51 ja alkoholi vm.14
Nämä olivat hieman uudempia löytöjä :D
Vanhat luistimet koristeeksi talvella ulos..
2kpl pulpetteja, 3kpl puisia tuoleja, 4kpl metallijalkaisia tuoleja ja pienojakkara.
Enemmänkin olisi aarteita ollut mutta autooni ei enempää mahtunut ja roskalava tultiin hakemaan kesken tutkiskelun. Loppuvuodesta roskalava tulee uudestaan joten silloin pääsen taas aarrejahtiin :)

Toinen pulpetti tulee meidän pikkuneidin huoneeseen, se saa päälleen valkoista maalia ja kaveriksi tuollaisen metallijalkaisen tuolin, maalaan tuolin jalat mustiksi ja puu osat valkoisiksi, tytön sänky on mustaa metallia niin ovat sitten vähän kuin samaa sarjaa.


Kävin eilen piipahtamassa kelloliikkeessä, tilasin yhden Guessin kellon liikkeeseen näytille mutta tähän minä rakastuin..
Michael Korsin ihanuus ♥
Käyn ensi viikolla katsomassa vielä Guessin kelloa mutta luulen ettei se näytä kädessäni enää tämän jälkeen miltään, tuo on niin ihanan iso. Luonnossa kello kiiltää upeasti vaikka kuvassa siltä ei näytäkään.
Mitäs sanotte, eikö olekin aika kaunokainen?
 

5 kommenttia:

Hanna-Riikka kirjoitti...

Oi oi Oi.. Nuo roskalavat on ihan parhaita. Mä noukein juuri yks päivä pojalle tuolin. Miehellä oli hauskaa ;)

Eeva kirjoitti...

Oi kun kivoja juttuja olet pelastanut :) Kyllä sitä kaikkea käyttökelpoista heitetään pois! Tarjoisivat niitä edes ensin ihmisille, saattaisivat jopa säästyä pienemmillä jätekustannuksilta..

J kirjoitti...

Wautsi mitä löytöjä! Meki saatiin yhdeltä koululta pari pulpettia, höyläpenkki ja tuoleja, kun ne oli menossa roskalavalle. Tuolla ne varastossa oottaa :) Ens kesänä varmaan vien ne pulpetit leikkimökkiin.
ja tuo kello on hieno, harmi ku mä en osaa pitää ranteessa kelloa, aina kännykästä katson ajan :)

Niina kirjoitti...

Wau mitä löytöjä!! <3
Tuo kello on makee!!mäkin tarvisin uuden kellon..toiskohan vaikka joulupukki...:)

aNNa kirjoitti...

No just mitä löytöjä, ihan mahtavia!!!!