lauantai 29. syyskuuta 2012

Viikonloppu

Minun sairaslomani myötä viikonloppu ei merkitse enää lepoa, muutahan täällä ei olla tehtykään koko kesänä ;) Viikonloppuna ei tarvitse koululaisen herätä aikaisin, saa nukkua pitkään, tänä viikonloppuna miehenikin on kotona, vuorotöiden takia on harvemmin koko viikonlopun kotona, laatuaikaa perheen kanssa
 
Huolsin eilen kynteni, huoltoväli on tiheämpi nyt kun teen itse kynteni ja olen nopeasti kyllästyvää sorttia joten senkin takia tulee huolto tehtyä 2-3viikon välein, minua rupeaa ärsyttämään kasvuraja kynnessä ja sitten huomaankin olevani jo viilaamassa vanhaa geeliä pois.  
Tämmöiset tuli tällä kertaa, perus ranskalaiset, halusin harjoitella tuolla valkoisella geelillä, nimettömiin laitoin hopeisia helmiä ja tähti strassit.
Huomenna lämmitetään sauna, ensimmäistä kertaa tänä syksynä, voi miten odotankaan sitä.

Mukavaa viikonloppua teille :)

2 kommenttia:

Christina kirjoitti...

Niin kauniit kynnet! Pitäis varmaan itekkin opetella tekee kynnet, tulis niin paljon halvemmaks ja sais aina kynnet just ku haluu! :)
Mukavaa viikonlopun jatkoa.

AnnaO kirjoitti...

Kiitos ♥
Kyllä noita kynsiä on kiva tehdä itse, saa tosiaan huollon aina kun haluaa ja tuleepahan toteutettua tuota taiteellistakin puolta välillä :)