sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Joulutunnelmia

Kauppoihin on tullut joulujuttuja myyntiin, tiimarista löytyi jo ihan mukavasti jouluisia askartelutarvikkeita. Jotex ja Ellos ovat lähettäneet joulukuvastonsa ihasteltaviksi.

Törmäsin tänään toisessa blogissa ikean ihaniin joulukuviin. Piti mennä heti tutkimaan tarkemmin mitä on tarjolla tänä vuonna. Laitan teillekin pari kuvaa ;)


 

5 kommenttia:

Sanna-Mari kirjoitti...

Ikeassa oli jotenkin aiempaa enempi Joulujuttuja...tai ainakin tuntu siltä! Pitää sinne mennä vielä niitä tarkemmin tutkiin.

Eeva kirjoitti...

Ihania joulukuvia! <3 Nyt alkaa itsellekkin jo tulla joulufiilis, mutta en ehkä uskalla tänä joulun ihan hirveän ajoissa alkaa hössöttää kun viime vuonna oli niin joulumieli hukassa, että en halua niin käyvän tänä vuonna :) Joulu on sitten ihanaa, tätä vuonna tuntuu kyllä hyvältä sen suhteen :) Hyvää syksyä!

Henkkumaaria kirjoitti...

Pitänee suunnta lähimpään Ikeaan, siellä on näköjään monenlaista joulujuttua jo. Nuo astiat on minun mieleeni kovasti ja piparimuotit myös.

aNNa kirjoitti...

Mä teen viel pari viikkoa opparia ja sen jälkeen aloitan jouluhössötyksen täysiä, sanoi mies mitä tahansa :D

Se onkin hyvä aloittaa Ikeasta, reissusuunnitelma sinne kun on olemassa :) Palkinto uurastuksesta :)

Niina kirjoitti...

Ihanaa! JOULU! Mulla on ollut joululehdet esillä jo elokuusta lähtien :) Täytyypä mennä tutkimaan Ikean sivuille joulutuotteita <3