lauantai 7. syyskuuta 2013

Puunlehtiä..Meidän Ella on kova keräämään puunlehtiä, hän tuli mummolasta keskiviikkona ja toi tullessaan lehtiä jotka halusi säilyttää, jotakin niille oli keksittävä että eivät ihan murentuisi joten otimme avuksi kontaktimuovin. Nyt on lehdet päällystetty muovilla, jospa ne pysyisivät vähän pidempään pikkuneidin ilona :)


Ulkona alkaa ihanasti puut muuttaa väriä, ruska leviää. Metsässä on suloisia sieniä, kanttarellejä keräsinkin yksi päivä, kuivatin ne ja laitoin pakkaseen, jotain niistä pitäisi keksiä syötäväksi. Kaivelin tänään kasvimaalla, porkkanapenkistä nostin hieman porkkanoita, mun ihan omin pikku kätösin kasvattamat ekat porkkanat ♥ Mä oon niin ylpeä niistä vaikka ne vähän pieniksi jäivätkin, ensi vuonna olen fiksumpi ja jätän kunnon välit siementen väliin jotta mahtuvat kasvamaan kunnolla.


Salaattipenkki rehottaa vieläkin, ollaan saatu siitä melkoinen määrä salaattia tämän kesän aikana. Kirsikkatomaatit ja parikat ovat kasvaneet mukavasti mutta pelkään että en ehdi niistä kyllä satoa saada ennen pakkasia, ensi vuonna pitää viritellä niille jonkinlainen kasvihuone ja lannottaa enemmän jospa silloin päästäisiin maistelemaankin niitä. Meidän olisi tarkoitus laajentaa kasvimaata, mitäköhän sinne keksisi kasvamaan? :)

Ei kommentteja: