torstai 5. syyskuuta 2013

Uusia tyynyjä ♥

Tilasin Ellokselta uusia tyynynpäällisiä, vielä pitää hakea Ikeasta lampaantaljoja tuvan valkoiselle ektorpille, sitten on ihana käpertyä siihen lukemaan kirjaa :)
Täällä on alettu jo sisustuksen puolella valmistautua talven tuloon, värit on vaihtunut kirkkaista maanläheisempiin ja valkoisiin, kynttilät ovat saaneet tammenterhot kaverikseen tarjottimelle. Ulos oven pieleen pitäisi hakea tuija, siihen saisi sitten kivasti käärittyä ulkovaloja ympärille.  Tekisi mieli tilata jo joulukirja, saisi ainakin hyvissä ajoin miettiä mitä kivaa sitä keksisi tänä vuonna, minullehan piti tulla viime vuonna Tervetuloa Joulu-kirja mutta kirjakerhoni ei sitä koskaan sitten lähettänyt, nyt kun toistamiseen kyselin sen perään he ilmoittivat että eivät sitä saa minulle toimitettua, olisipa ollut kiva kun olisivat ilmoittaneet siitä heti joulukuussa kun siitä kyselin eivätkä vaan ilmoittaneet että kyllä kirja on tulossa sinulle.

Tiistaina alkoi BB, oletteko seuranneet sitä? Sieltä löytyi aikamoisia persoonia joukosta joten joutunee seuraamaan ainakin toisella silmällä ;)

2 kommenttia:

J/whiteandblack kirjoitti...

Oi söpö tuo sarvipää :) Sopisi meillekin hyvin :)

AnnaO kirjoitti...

Niin sopisi :)