lauantai 16. marraskuuta 2013

Ekat hyasintit ♥

Vietimme eilen kivan päivän mieheni kanssa, lapset olivat hoidossa joten saimme lähteä ostoksille ja syömään aivan rauhassa. Kävimme ideaparkin Pancho Villassa syömässä, ruuat oli niiiiiiin herkullisia, suosittelen ;) ja siitä jatkoimme matkaa ikeaan ostoksille.

Ikeasta oli tarkoitus hankkia makuuhuoneeseemme huonekaluja ja sitten kaikenlaista pientä sisustustavaraa muualle kotiin, ostoslistat tulostin valmiiksi kotona jottei mitään sitten unohdu. Makuuhuoneeseen löytyikin kaikki ja olohuoneen puolelle ostimme myös yhden vitriinikaapin. Ikeaan oli tullut myös joulukukat ja olihan se ostettava tämän joulun ensimmäiset hyasintit ♥ Meitä nauratti kun kukkaruukku keikkui varastossa kuorman päällä ja minä yritin suojella sitä, kukat selvisivät ihmeen kaupalla hengissä kotiin saakka :)
Makuuhuoneen maalaus-urakka on valmis joten pääsin siivoamaan sen oikein kunnolla. Vauvan pinnasänky on tarkoitus vielä maalata valkoiseksi, sitten kaikki on valmista :)
Huomenna kokoamme lipaston, kiinnitämme uuden kattolampun jajaja.. kaikenlaista pientä on vielä tehtävä eli vielä hetken aikaa saatte odotella kuvia makuuhuoneesta.

                                                                   Tälläisten kanssa puuhastellen vietin alkuillan..                                                                       Hyvää viikonlopun jatkoa!1 kommentti:

Jasmiina kirjoitti...

kivoja puuhasteluja siis luvassa :) nyt teki mieli mennä hankkimaan joulukukkia! :D