maanantai 18. marraskuuta 2013

Pikkuihmisen syntymään valmistautumista

Täällä mennään jo rv 35, odotusaika on mennyt nopeasti muttei vaivattomasti. Nyt tuntuu olevan paras kausi menossa koko raskauden aikana vaikka supistukset ovat muuttuneetkin kipeimmiksi kun aiemmin, saas nähdä meneekö tämäkin lapsi yli lasketunajan vai syntyykö hän jo aikaisemmin.

Meillä on tytöiltä jäänyt paljon pientä vaatetta, turvaistuimet, sitteri ja pinnasänky, matkarattaatkin olivat vielä hyvässä kunnossa, hirveästi ei ole siis hankintoja tarvinnut tehdä tätä pienokaista varten. Vaatteita olemme ostelleet alennusmyynneistä, h&m:lle tein tilauksen viikonloppuna, pari pehmoista pukua, sukkahousuja, sukat, bodyt ja ihana helistin pakattiin pakettiin

                                                                  
                                                                           Ikeasta ostimme harsoja ja jumppamaton


Vanhat yhdistelmävaunut olivat niin kurjassa kunnossa jo että oli aika ostaa uudet. Vaunuja on niin monenlaista, luultavasti vauvan myötä meidän lapsiluku tulee täyteen joten aivan hirveitä summia en viitsinyt vaunuihin laittaa, pääasia oli että vaunuissa on hyvät isot renkaat ja kova kantokoppa. Päädyin Knorr-Babyn nizza yhdistelmiin, renkaat ovat hyvän kokoiset, jousitus tuntuu sopivalta metsäteille ja kantokoppakin on kova, kantokopan sisus on ihanan pehmoinen. Vaunut ovat leveät eli jonkin verran vievät tilaa mutta meillä ne harvemmin matkaavat autossa ja onneksi molemmissa autoissa on tilavat takakontit.Ostoslistalla on vielä kaikenlaista pientä vauvaa varten, jotenkin sitä suhtautuu niin paljon rennommin tähän raskauteen kun kahteen aikaisempaan, luottaa siihen että vauva pysyy mahassa vielä hetken ja on aikaa laitella kaikki valmiiksi tai jos kaikkea ei kerkeäkään saada valmiiksi lapsen isä pystyy niistä huolehtimaan ennen kun vauva tulee kotiin :)


2 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Jopas on aika mennyt nopeasti!!! Mukavaa loppuodotusta<3

J/whiteandblack kirjoitti...

Tuleekohan teille jouluvauva? :) Aika on mennyt kyllä äkkiä, tuntuu että vasta kerroit vauvasta <3 Suloisia juttuja olette hankkineet. Meillä on vielä molempien lasten kaikki vaatteet ja tavarat tallella. En ole raaskinut hävittää niitä :)