tiistai 25. helmikuuta 2014

Ristiäiset
                                          Vietimme viime lauantaina tyttäremme ristiäisiä, hänestä tuli Hilda Alisa
Pidimme ristiäiset seurakuntatalolla, sain sukulaisilta apua tarjottavien kanssa, itselleni ei tehtäväksi jäänyt kuin voileipäkakku ja täytekakku. Voileipäkakun reseptin nappasin täältä. Vieraita oli n. 20 henkeä, tilaisuus oli pieni, halusimme vain kaikki tärkeimmät paikalle. 
Pöydillä oli valkoisten liinojen päällä vaaleanpunaiset kapeat kaitaliinat, niiden päällä oli "timantteja", kahvipöydissä oli niiden lisäksi tuikkukupit vaaleanpunaisilla tuikuilla ja tarjottavien pöydällä oli korkeat kynttilänjalat joissa oli helminauhat kynttilöiden ympärille pyöriteltynä. Tuo sininen koriste joka on kukkamaljakon takana on Ellan tekemä koriste, hänkin halusi tehdä jotakin ristiäisiin. Maljakossa on valkoisia ruusuja ja vaaleanpunaisia neilikoita.

 
 
Tänään Hildalla oli lääkärin tarkastus, lääkärikin päivitteli tytön unenlahjoja, meillä on reilu viikko nukuttu oikein hyvin. Hilda on nukkunut 8-10 tunnin yöunia yhteen putkeen heräämättä, äiti ja isi ovat hyvin tyytyväisiä, kunnon yöunet ovat tehneet ihmeitä :)


 Täällä oli tänään oikein keväinen ilma, aurinko näyttäytyi ja lämmitti ilman +6 asteeseen, melkein kaikki lumi on jo sulanut, varjokohdissa on vielä pienet kasat lunta, saapi nähdä pilkistääkö kohta jo tulppaanin alut kukkapenkistä? Keväistä viikon jatkoa teille! :)3 kommenttia:

J/whiteandblack kirjoitti...

En kestä miten suloinen kuva, mitkä nappisilmät <3 kauniin nimen neiti sai.

www kirjoitti...

cool !

Marika kirjoitti...

Oiijoii, ihana nimi HILDA<3 Tuosta tyttösen kuvasta tuli niin hyvä olo ja hymy hiipi kasvoille, kaunis pieni sulla siellä!
Ihananoloiset juhlat on teillä olleet!

Mukavaa viikonloppua<3