keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Kevät terveiset!

Heips!
Tuli pidettyä aiottua pidempi tauko blogista mutta jospa se tästä taas lähtisi, ideoita tuunaukseen vilisee taas päässä, nyt kun saisi kaikki vielä toteutettua. Dc fixiä on pari rullaa odottamassa kaapin päällä, katsotaan josko niistä saisi yhteen postaukseen juttua ;)
10 kuvaa kesään haastetta en ole saanut päiviteltyä mutta kuvia olen kyllä ottanut eli siihen palaan myöhemmin. Blogikin on vielä ihan talvinen, pitänee päivittää vähän keväisempään lookkiin. Kommenttilaatikkoon on tullut paljon "spämmipostia" joten joudun muuttamaan asetuksia niin että kommentit voi jättää vain salasanan kautta, tiedän että se on ärsyttävää mutta en jaksa purkaa blogin sähköpostia kymmenistä roskaposteista päivittäin mitkä kommettilaatikko onneksi raakkaa vain sähköpostiini.
*Muok. Teenkin niin että poistan joksikin aikaa anonyymi kommentointi mahdollisuuden sen sijaan että laitan tuon salasanakyselyn  eli ei tarvitse jatkossakaan tapella noiden salasanojen kanssa :) *


Meidän pieni Hilda kasvaa kovaa vauhtia ja on nyt jo 3kk "vanha"
Ollaan aloitettu vellin ja perunaporkkana soseen syöminen, Hilda on tajunnut miten sose täyttää vatsaa ja avaa suutansa jo lusikan nähtyään :)
Tyttö on niin tyytyväinen ja iloinen lapsi, aamu alkaa mukavasti kun pinnasängyn pohjalla odottaa hymyilevä pikkuneiti joka jokeltaa hyvät huomenetPihalla ollaan oltu paljon, tulppaanit ovat nousseet kukkapenkeistä ylös, mielenkiinnolla odotan miten kukat ottivat syksyisen kukkapenkin siirtelyni, pionit ja särkyneet sydämet siirrettiin toiseen penkkiin ja osa tulppaaneista samalla, ne ainakin pilkistävät uudesta kukkapenkistä, toivottavasti myös pionit selvisivät.

      Aurinkoista viikon jatkoa teille! 
P.S. ja kiva huomata että on tullut uusia lukijoita, tervetuloa!

6 kommenttia:

J/whiteandblack kirjoitti...

Ihana kun olet palannut! Voi söpöys tuota vauvaa, miten hiukset voikin olla noin tummat :)

Onpa tympeää kun roskapostia tulee. Toivotaan että noista Todista ettet ole robotti- kirjaimista/numeroista saa selvän, kun joissakin blogeissa ei mene kommentti läpi vaikka kuinka yritän :D

AnnaO kirjoitti...

J muokkasin niin että anonyymit eivät pääse kommentoimaan eli sen pitäisi blokata roskapostitkin ja ei tarvitse taistella salasanojen kanssa :)

J kirjoitti...

Ok :) lähtiköhän siinä samalla se Nimi/URL-osoite kohtakin pois, kun ei onnistu kommentointi kuin Google-tilillä?

AnnaO kirjoitti...

Voi ei :( Mitäköhän tämän suhteen nyt tekisi?

J kirjoitti...

Jos tämä auttaa roskapostin vähenemisessä niin anna olla näin tai sitten ne sanavahvistukset käyttöön :) En osaa neuvoa kun minulla ei ollut koskaan bloggerin puolella tuota ongelmaa että alkoi sähköposti täyttymään roskapostista. Osaiskohan joku muu neuvoa?

Katariina kirjoitti...

Mulla ei oo salasanavahvistusta ja anonyymit voi myös kommentoida, eikä yhtään roskapostia ole blogihistorian aikana tullut.. Mutta kommenttien hyväksyntä on käytössä, en tiedä sitten hillitseekö se itsessään roskapostin tuloa..

Ihana vauveli ja hieno tukka hällä :)