keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Kesäkuu ♥Kesäkuu :) Kukat alkavat heräilemään penkeissä ja näyttää että suurin osa pioneista kesti siirron uuteen penkkiin. Särkyneitä sydämiä ei montaa noussut penkistä mutta eiköhän niitä ensi vuonna ole jo yhtä paljon kun vanhassa penkissä. 
Nyt tuli sitten sitä kaipaamaani lämpöä, tosin ilmankosteus on sellainen että tuo +25 astetta tuntuu +30asteelta! 

Talomme on saanut uutta ilmettä, julkisivun ikkunankarmit ovat saaneet valkoista maalia ylleen, tarkoitus on maalata kaikki ikkunan/ovenkarmit valkoisiksi, nyt kun alakerran ikkunan karmit ovat valkoiset näkyy jo miten erilaiselta talo näyttää. Viime kesänä etupihalle rakennettu terassi saa jatkoa, mielenkiinnolla odotan minkälainen lopputulos on, nyt terassi on näyttänyt mielestäni liian pieneltä talomme kokoon nähden.

Maanantaina kävi ilmalämpöpumppu-mies, viime talvena tuvan puolelle tuli ilmalämpöpumppu ja se on ollut kyllä ihan huippu joten nyt on tarkoitus laitattaa toinen ilmalämpöpumppu toiseen päähän taloa, saa takan lämmön leviämään ympäri taloa ja kaikki lämpö ei jää huoneiden katonrajaan. Saapahan kesälläkin sitten tehokkaasti viilennettya talon jos siltä tuntuu. 

Naapuri toi ison kasan raparperiä minulle tänään, tein piirakkaa ja hain jätskiä sen kaveriksi, olihan niiiiiiin hyvää, taidan hakea vielä yhden palan :P Mukavaa viikon jatkoa teille!1 kommentti:

J kirjoitti...

Samoissa askareissa täälläkin, talon maalausta ja terassin tekoa :) vihdoinkin saatiin rappuset takaterassille. Lämmintä viikon jatkoa <3