maanantai 14. kesäkuuta 2010

Kotieläimiä katsomassa

Tänään kävimme tekemässä asunnostamme kaupat pankissa. Huh huh sitä papereiden määrää mitä oli allekirjoitettavana, nyt on onneksi jo puolet paperitöistä tehty, enää ostopaperit pitää tehdä :)

Pankista ajoimme katsomaan eläimiä yli-marolan kotieläinpihalle .
Kotieläinpiha on aivan lahden keskustan vieressä mutta silti jotenkin niin suojainen paikka, aivan ihana paikka, suosittelen! Olen viimeksi käynyt siellä pari vuotta sitten ja kyllä harmittaa että ei ole tullut useammin käytyä.
Lapset olivat aivan haltioissaan eläimistä :)Viimeksi kun kävin tuolla sai eläimille antaa heinää, nyt joka paikassa on kylttejä ettei eläimille saa antaa mitään,
voin kuvitella miten paljon ennen eläimet ovat saaneet heinää kun kaikkien lasten on pitänyt saada antaa vaikka juuri lampaalle heinää :)

Kotieläinpihalla on myös navetta jossa on osa eläimistä, nyt siellä ei ollut kun kanoja ja karitsoita, karitsat olivat hyvin kesyjä, lapset pääsivät rapsuttelemaan niitä.Navetta on upea vanha kivinavetta.

Lehmän riimu oli hieman kärsinyt ja roikkui kaulalla, lehmällä oli laitumella suomenheppa kaverina.

Aitassa oli myös vanhojen tavaroiden näyttely mutta harmikseni kamerasta loppui patterit juuri kun olin ottamassa siellä kuvia.

Tuolla on pakko käydä vielä kerran ennen muuttoa :)

6 kommenttia:

Sanna-Riikka kirjoitti...

Teillä on ollutkin kiva päivä...me käydään täällä aina tuossa naapurissa maatalousoppilaitoksella, lampaita ja lehmiä ja possuja katseleen...oi, että pian pääsette muuttamaan:)

ANNAO kirjoitti...

Siellä teillä koululla on varmasti paljon enemmän eläimiä joita rapsutella :)
Enää reilut kolme viikkoa muuttoon!! :D

maija maitoparta kirjoitti...

Jee muutto lähestyy!!:)
Täytyis kans nyt kesällä viedä tuota poikasta katsomaan kotieläimiä jonnekkin kun se niistä niin tykkää ja matkii ääniä!:D

ANNAO kirjoitti...

Ihana poika :)
Meidän nuorimmainen matkii ainoastaan lehmää :D
Tuolla kotieläinpihalla oli villisika joka piti kauheaa meteliä, pelkäsin jo että nuorimmainen rupiaa sitä matkimaan, ei onneksi ruvennut.

Helena kirjoitti...

Ah teilläkin muutto edessä! Meillä on perjantaina talokauppojen teko edessä :)

Viime kesänä kiertelimme lasten kanssa kaikki lähistön kotieläinpihat, ja oli aivan ihanaa, koko perhe viihtyi tosi hyvin. Ovat kyllä kivoja paikkoja!

ANNAO kirjoitti...

Heh :D Meilläkin on kaupanteko perjantaina, hauska sattuma!

Eläimien puuhia on mukava seurata ja aika menee kuin siivillä :)