maanantai 8. lokakuuta 2012

Maanantai


Täällä on nautiskeltu ensimmäisistä glögimukillisista, pipareita piti ostaa kaveriksi tietenkin ;)
Lapsille ostin perinteisiä Annaksen mutta itselleni ostin ensimmäistä kertaa gluteenittomia, eihän ne nyt ihan samalta maistu mutta kyllä niissä vähän joulu maistui. Jouluksi leivomme pipareita itse, sitten lähempänä joulua, taidan tehdä pienen gluteenittomankin taikinan, tytöt kyselivät tänään että emmekö olisi voineet jo leipoa pipareita, on se vaan lasten mielestä niin kivaa puuhaa.

Tilasin jokin aika sitten Yves Rocherilta aurinkopuuterin ja voi pojat miten hyvää se on ollut, en voi muuta kuin kehua. Iho saa puuterista kivaa hehkua mutta on silti niin ihanan luonnollinen, ei ole mitään pakkelimaista tunnetta, iho saa hengittää hyvin.


Synttärijuhlia varten ostin tekoripset, saa kunnon räpsyttimet ;)
En ole moneen vuoteen käyttänyt tuollaisia, saapi nähdä miten saan ne paikoillensa.
Asennus vinkkejä otetaan vastaan!

Sairauden myötä ihoni on ollut todella kalpea, kesällä aurinko toi hieman väriä mutta nyt ei ole enää sitäkään auttamassa. Olen käyttänyt YR:n itseruskettavaa sillä on saanut mukavasti väriä ja ihosta ei ole tullut oranssi, tuon kanssa saa vaan lutrata niin usein että ajattelin kokeilla jotain toista jolla väriä saa jo ensimmäisellä käytöllä. 
St.Moriz on saanut paljon kehuja joten ajattelin kokeilla sitä, levitin jalkoihin sitä illalla, voide on ruskeaa joten näkee hyvin mihin sitä on jo levittänyt, vielä ei näe paljonko väriä oikeasti tuli, aamulla pesen jalat jolloin näen todelliset tulokset, jännityksellä odotan miten tasaista jälkeä tuli :D Onko teillä kokemusta St.Morizista?

                                                                     Mukavaa viikon jatkoa teille!

5 kommenttia:

marika kirjoitti...

Sielläkin glögikausi avattu, meillä ei ihan vielä... Kivoja vinkkejä, tuota aurinkopuuteria pitääkin koklata! Räpsyttimiin en sitten osaakaan sanoa vinkkejä!
Kivaa viikkoa!

Rouva V kirjoitti...

Hih, ihanaa että joku muukin odottaa joulua. :D Mä tein omaan blogiini joulupostauksen, vaikka mietinkin onko liian aikaista. ;)

Ihanaa viikkoa sinne ja kiitos ihanasta blogista. :)

J kirjoitti...

Voi kääk, mihin mun kirjotus hävis, no uus yritys :)..

Oi että glögiä, nam! Pakko hakea kaupasta. Arvaappa mitä mä yks päivä tein..no joulutorttuja, hih :D Ja kyllä oli hyviä pitkän tauon jälkeen :)

Nuo ripset saa helpoiten silmiin kun käyttää esim. kynsinauhatikkua tai jotain muuta tikkua apuna, sillä varovasti painelee ripset kiinni omien ripsien tyveen. Kunnon säihkyripset oot ostanu :)

Kivaa synttärijuhlaa sinne :)

Niina kirjoitti...

Minkälaista jälkeä tuosta itsestään ruskettavasta tuli?!Oon kokeillu joskus kauaan sitten nuorena jotain ja jälki oli...no ei niin kovin tasaista!:D Eipä oo sen koommin tullu koklattua!:D

Mukavaa viikkoa!<3

AnnaO kirjoitti...

Kiitokset kommenteistanne :)

J, kiitos vinkistä, pitää kokeilla noin :)

Niina, tuosta ei väriä paljoa tullut, ilmeisesti pitää laittaa useamman kerran että saa sopivan sävyn, hyvä puoli tuossa oli se että jälki oli tasaista eikä tullut mitään oranssejalänttejä :)