maanantai 3. lokakuuta 2011

Uusi radio ♥

Heippa!
Taas vierähti pitkä aika viime postauksesta, toivottavasti nyt syksyn myötä saisin postatuksi tänne hieman useammin. Olen saanut tunnustuksia, kiitokset vielä kerran, yritän jossakin vaiheessa palata niihin ☺

Kattoremontti on hyvällä mallilla, pellit on katolla ja katto on viimeistelyä vaille valmis, sitten piipun pellitys ja räystäät vielä. Kaapin maalaus on vieläkin kesken, kaksi kerrosta on laitettu maalia mutta ainaki vielä kolmannen kerroksen se vaatii. Minä maalailen aina viikonloppuisin ja jos viikonloppuna on muita menoja niin kaapin maalaus venyy, nyt tuntuu että kaapista on tullut oikea ikuisuus projekti!

Viikonloppuna olimme kaupoilla ja tälläinen kaunokainen osui silmiini, mukaanhan se oli saatava :) Ihanan vaaleanpunainen!
Radio pääsi keittiöön, onpahan mukavempi kokkailla kun saa musiikkia taustalle.

Eilen nappasin Lidlistä mukaani sypressin, se meni ruokalutilaan vihreyttä tuomaan. Etupihalle hain viime viikolla tuijan oven pieleen kanervien kaveriksi, pitää räpsiä ulkoa kuvia joku päivä kun on hyvä ilma. Säälitti heittää orvokit pois kun olivat vielä hyvässä kunnossa ja kukkivat kovasti, ensimmäistä kertaa kestivät niin hyvin minun hoidollani. Ehkä minusta tulee vielä puutarhuri ;)

Ensimmäiset jouluhankinnat on jotexilta tulleet, olenko ainut joka odottaa jo innoissaan joulua vai löytyykö muitakin yhtä hassuja?
Mukavaa viikon jatkoa teille :)

11 kommenttia:

J kirjoitti...

Meillä on myös radio keittiössä, kivempi tehä ruokaa kun musiikki soi taustalla :)
Täällä kans yks jouluhöperö! Enää kaks kuukautta jouluun.. Kerrankin ajattelin ajoissa ostaa joululahjat enkä jättää viimeselle viikolle :D

Esmeralda kirjoitti...

Söpö radio! Mäkin tykkään, kun on keittiössä radio! Ja en malttaisi odottaa joulua minäkään, juuri mietiskelin joulukortteja! Ihana alkaa suunnittelemaan joulujuttuja!

Riitta kirjoitti...

Kysytkin joulusta...mä oon tänä vuonna ajatellu alottaa pikkasen aikasemmin joulunlaiton, toisia se saattaa ärsyttää ;D ...mut joulu on vaan kerran vuodessa !
Ihanan värinen toi radio ♥

Jasmiina kirjoitti...

Hyvä kun mainitsin että tuo on sypressi, lidlistä ostin itsekin myös samanlaisen ja kuuuuumeisesti ostokseni jälkeen mietin " mikä hitto se tämäkin taas on"?!
Edellinen lidlistä ostamani IKIvihreä nääs on muuttunut ikiRUSKEAKSI..:o

Kyllä, yksi joulua kovasti odottava ilmoittautuu tässä ja nyt!
Onko väärin alkaa jo paistamaan pipareita...?

Kivaa alkanutta viikkoa!

j o n n a kirjoitti...

Ensivisiitillä, en enää muista minkä blogin kautta tänne eksyin mutta kivalta näyttää. Ihanan pirtsakka radio. Itsekin hain viime viikolla Jotexin paketin, jossa oli mukana myös joulujuttuja <3

Katariina kirjoitti...

Oi, ihana radio!

Heidi P kirjoitti...

mä oon Ansku aloittanut jo joulukortit =) perinteisesti näin syksyllä =) Joululahjojakin on tullut hommattua pari ja pari toivetta on laitettu eteenpäin. Nyt muka ajoissa, mutta kyllä se joulu pääsee kumminkin yllättämään =)

marika kirjoitti...

Ihana radio, vaaleanpunainen on mun uus suosikki :)
En mäkään ehdi enää täällä blogeissa pyöriä, saatikka päivitellä omaani, höh!

JoulujouluJouluuuu...kyllä vaan, mutta ajattelin tänä vuonna meillä aloittaa sen hehkutuksen myöhemmin:)

Niina kirjoitti...

Söpö radio!Tosi herkku väri!:)

Kattelin yks päivä jotexin joulujuttuja mut jätin kaikki tilaamatta kuitenkin!
Ei oo tänä vuonna vielä tullut joulufiilistä!Mistähän ihmeestä se johtuu!:D

Marika-Valkoista&Rustiikkia kirjoitti...

Heissan pitkästä aikaa!
Ihana tuo radio,mä oon ettiny meille samantyyppistä,mutta en oo löytänyt kuin Stockmannilta,ja maksavat siellä yli 200 euroa!!!En kyllä varmaan laita pieneen radioon sellaisia summia!Mistä ostit omasi??
Ihanasti laitettu tuo lipaston päällinen.
Hyvä,että remontti edistyy...
Mullakin on tuo oman blogin päivittely ollut viime aikoina vähän niin ja näin,kun koko ajan tuntuu olevan kiire johonkin...tänäänkin on niiiin paljon taas tekemistä,vaikka on Sunnuntai...
Joo,mäkin odotan jo joulua..me vaan ollaan tänä vuonna joulu Kuubassa..mutta aion laittaa joulun silti,ja nauttia siitä etukäteen.Meidän kodistakin on tulossa joulujuttu Kaikkien aikojen Joulu lehteen n.3 viikon päästä,jännittää,että miten on onnistunut??Muutaman lahjankin olen jo ostanut...
Mukavaa sunnuntaita sinulle!!
T:Marika♥♥

AnnaO kirjoitti...

Kiva kuulla etten ole ainut joka jo odottelee joulua :D Mun mielestä voi ihan hyvin leipoa jo pipareita, itse ostin tänään kaupasta pipareita ja voi nami miten hyviä olivat ♥

Marika, radiota myydään tarjoustalossa hurjaan 19,90e hintaan, värivaihtoehtoja oli musta, valkoinen ja pinkki. Oi, pitää ostaa tuo lehti, kiitos vinkistä, kiva katsoa minkälaisia kuvia ne ovat teiltä ottaneet :)